Om Företaget

Hylonome Hästmassage och Friskvård riktar sig till alla som har hästar oavsett om det är tävlingshästar eller vanliga fritidshästar.
Vi jobbar med att ge hästar massage i förebyggande men även rehabiliterande syfte, för en tävlingshäst kan massagen vara det som skiljer mellan en första och en andraplacering.
Företaget har F-skattesedel.

Om Mig, Linda Milthon
Mitt allra största intresse här i livet är hästar. Jag bor tillsammans med min sambo på en gård i Frillesås, södra Kungsbacka.
Hästarna har jag på mina föräldrars gård som är belägen i Stråvalla, norr om varberg. där har dem ett litet stall med plats för 4 hästar. Mina inriktningar är trav och westernridning.

Min gymnasieutbildning gick jag på Åby-Travgymnasium, där jag även kunde ta Kör- och Montélicens för tävling med travhästar. Utöver det gick jag även en B-tränarutbildning så att jag kunde ha möjlighet att träna egna hästar. Jag kör en del travlopp, dels med våra egna hästar, samt även lite för andra.

Efter gymnasiet började jag läsa till hästmassör på Axelssons gymnastiska institut och blev diplomerad hästmassör hösten 2010. Jag har även jobbat en del i travstall som hästskötare efter min gymnasieutbildning.

Jag har under flera år ridit på ridskola och har även gått på Åby ponnytravskola. När jag gick på högstadiet började jag hjälpa till i ett travstall på Åby och där var jag tills vi köpte vår första travhäst, år 2007. Jag har även ridit westernridning under en lång period och våren 2011 köpte jag en quarter/arab korsning som jag ska tävla i western.

  • Diplomerad hästmassör på Axelssons gymnastiska institut den 13 Juni år 2010
  • Hästskötarutbildning på Åby travgymnasium
  • Kör och Monté- licens (Trav)
  • B-Tränare(Trav)

Comments are closed.